nlc.hu
Sztárok

Joshi Bharat az elmúlt évek nehézségeiről nyilatkozott

Joshi Bharatnak súlyos családi veszteségeket kellett átélnie

Az elmúlt időszak teli volt nehézségekkel, de Joshi Bharat úgy érzi, 2023-ban fordulhat a kocka.

Joshi Bharat életében az elmúlt másfél évben nagyon sok változás történt, véget ért házassága feleségével, és ugyan újra rátalált a szerelem, de alig pár hónap után szakítottak Kelemen Beatrix üzletasszonnyal. A Blikknek elmondta, egyéb nehézségekkel is szembesült, tavalyelőtt meghalt a sógornője, tavaly tavasszal pedig a bátyja. 

„A sógornőm szinte a pótanyám volt, nagyon közel állt hozzám. Az unokaöcsém mesélte, hogy az utolsó mondata az volt az ottani Covid-osztályon dolgozó nővérnek, hogy képzelje el, a sógorom Európában van és híres ember”  – nyilatkozott a személyes tragédiákról.

„Szép csomagban kaptam, mintha valaki azt nézte volna, hogy na, fiam, mit bírsz ki” – foglalta össze az elmúlt időszakot. Hozzátette, talán most már kilábalt a hullámvölgyből, és ki is számolta, hogy 2023 az ő éve lesz. 

Joshi Bharat

Fotó: TV2

„Sok ötletem van, azt a megfelelő emberekhez el is juttatom, de az sem baj, ha az eddig megszokott média nem működik. Reménykedem, hogy esetleg a bábszín­házban újra dolgozhatok. Miért ne, hiszen 13 évig voltam bábszínész…”– sorolta terveit, és hozzátette, ugyan nem mondhat részleteket, de  tévés produkciókkal is dolgozik különböző ötleteken.

Ami a szerelmet illeti, nyitott az új kapcsolatra. „Ami fontos, hogy iparszerűen már semmit nem szeretnék csinálni. Szerelmes sem akarok lenni így. Szerelmesként akarok szerelmes lenni, önmagában az legyen, ami, ne legyen benne semmi számítás, ne legyen elvárás, hogy magas, itt lakik, hogy ilyen vagy olyan, vagy nem ilyen vagy nem olyan. Önmagából, belülről robbanjon ki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top