nlc.hu
Sztárok

Völgyesi Gabi az idegösszeroppanásáról

Idegösszeroppanást kapott a sikertől a Unique énekesnője, Völgyesi Gabi

Nem bírta tovább, orvoshoz kellett fordulnia.

Huszonöt éves évfordulóját ünnepli idén a Unique együttes. Az átélt mélységekről és magasságokról őszintén vallott a Blikknek Völgyesi Gabi, aki másodéves hallgató volt az ELTE jogi karán, amikor hirtelen országos ismertségre tett szert a zenekarral. Az énekesnőnek embert próbáló volt egyszerre mindkét területen maximálisan helytállnia.

Völgyesi Gabi

Völgyesi Gabi nehezen dolgozta fel a hirtelen jött sikert – Fotó: Sajtószoba

Nehéz időszak volt, mindkét sikert imádtam és akartam. Idegösszeroppanásom lett. (…) Volt 4-5 nap, amikor mindennap és mindenen sírtam. Kiadtam a feszültséget, és ettől jobban lettem” – mesélte a bulvárlapnak Völgyesi Gabi, akinek időközben két kisfia is született.

Elmondása szerint jelenleg 3 ágon fut az élete. “Szervezzük az Unique jubileumi nagykoncertjét, emellett a jogi karrieremmel is foglalkozom, illetve Ádámmal (a Unique-ban zenélő párjával, Kovacsics Ádámmal – szerk.) dalszerző workshopokat tartunk” – sorolta az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top