nlc.hu
Sztárok

Völgyesi Gabi a Unique sorsáról

Völgyesi Gabi szerint a válása egyben a Unique végét is jelentené

A kapcsolatuk és a munkájuk szorosan összefügg.

Idén 25 éves a Unique együttes, amit hamarosan egy hatalmas koncerttel koronáznak meg, azonban nem csak emiatt van ok az ünneplésre: Völgyesi Gabi és a férje, Kovacsics Ádám épp ugyanennyi ideje vannak együtt. Voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, de sosem jutottak el a szakítás szélére – erről mesélt korábban a BEST magazinnak az énekesnő. 

A kettő (a házasság és a munka – a szerk.) ugye szorosan összefügg. Hazudnék, ha azt mondanám, olykor-olykor nem jutott eszünkbe az, hogy ha mi szétmennénk, az nagy valószínűséggel az együttes végét is jelentené. De hál’ isten, sosem kerültünk ennek a közelébe sem. Olyan viszont már előfordult – nem is egyszer –, hogy épp egy stúdiófelvétel előtt sikerült összevesznünk Ádámmal. Ami már csak amiatt is nehezített pálya lett, mert nem volt idő arra, hogy rendezzük a sorainkat. Kénytelen voltam gyorsan összeszedni magam. Nem énekelhettem fel úgy a dalokat, hogy közben zaklatott vagyok, hiszen az éneklés nemcsak fizikai, hanem érzelmi munka is. Egyébként meg azt gondolom, nagyon is jól működünk együtt mint kollégák

– mondta a lapnak Völgyesi Gabi.

Völgyesi Gabi

Fotó: Schumy Csaba

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top