nlc.hu
Sztárok

Balogh Judit visszatér az ATV-re

Közkedvelt riporter tér vissza az ATV-re

A népszerű újságíró vasárnaptól visszatér az ATV képernyőjére, a Heti Napló Sváby Andrással című műsor riportereként.

A Heti Napló Sváby Andrással az ATV zászlóshajója, több százezren nézik minden héten, mindig benne van a TOP20 legnézettebb televíziós műsorban. Balogh Judit három év után tér vissza a csatornára, a műsor belpolitikai anyagait készíti majd.

„Nagy megtiszteltetés visszatérni az ATV-hez, főképp egy olyan presztízsműsorhoz, mint a Heti Napló Sváby Andrással. Itt továbbra is elsősorban politikai témákkal foglalkozom majd; ez az, amit igazán szeretek. Mivel a csatorna legtöbb hírműsorának voltam már korábban műsorvezetője, így külön öröm, hogy ismét találkozhatok a nézőkkel, sőt közvetlenül beszélhetünk is a Heti Napló Fórumban vasárnaponként. Az ATV nekem olyan, mintha hazajönnék, úgyhogy nagy örömmel várom a közös munkát!” – mondta Balogh Judit.

Balogh Judit ATV

Fotó: ATV

„Judit valóban hazajött, boldog vagyok, hogy a Heti Napló-csapat tagja lett. Vérbeli tévésnek tartom és külön öröm, hogy a politikai-közéleti riportokat viszi majd a szerkesztőségen belül. Ez a szakterülete, alapos, kérlelhetetlen és profi. A hosszabb adásidő, a nézettség vonatkozásában is azonnal várakozásokon felül teljesített: a Heti Napló már az első hosszabb adással a toplisták tetejére került” – nyilatkozta Sváby András.

Januártól meghosszabbított műsoridővel, vasárnap este 19.00-20.50 között várja a nézőket a Heti Napló Sváby Andrással az ATV-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top