nlc.hu
Sztárok

Pereszlényi Alexandra, a Séfek séfe új nyertesének élete a műsor után

„Sokáig magamba fordultam, a párom hozott ki a gödörből” – a döntő utáni életéről mesélt a Séfek Séfe győztese

Pereszlényi Alexandra sok negatív kritikát kapott a műsor után.

Miután első nőként megnyerte a Séfek séfe címet a TV2 főzősműsorában, közösségi oldalakat elárasztották a negatív vélemények, miszerint csalással győzött. Pereszlényi Alexandra a Blikknek elmondta, pár napig még olvasta a kommenteket, majd  rájött, hogy felesleges ilyeneket olvasgatni.

„Nekem soha nem jutna eszembe úgy véleményt alkotni valakiről olyan stílusban mint ahogy velem tették sokan, hogy egy percet nem beszéltem/váltottam vele egy szót vagy nem találkoztam az illetővel. Sokáig én is magamba fordultam, de a párom próbált mindvégig mellettem állni és támogatni, ő hozott ki a gödörből.”

Pereszlényi Alexandra

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Hozzátette, az a baj, hogy sokan nem ismerték, nem néztek utána, hogy eddig milt tett le az asztalra. „Versenyeket nyertem, keményen megdolgoztam azért aki vagyok. Diétás Szakács képesítést szereztem és mestervizsgát tettem le. Nem lettem pozitív emberként beállítva, ezáltal sokan nem is engem vártak győztesnek” – mondta Pereszelényi Alexandra, aki a jövőbeli terveiről is beszélt, többek közt egy különleges szakácskönyvön dolgozik, és egy reggeliző megnyitásán is gondolkodik, és nagy vágya, hogy egyszer részt vegyen a Bocuse d’Or szakácsversenyen. 

Ami pedig a magánéletét illeti, elárulta, nemrég rátalált a szerelem. „Párom szakmabeli és körülbelül fél éve vagyunk együtt. Úgy gondolom, hogy aki a vendéglátásban dolgozik, és nem úgy találja meg a párját, hogy egy területen dolgoznak, akkor abban a kapcsolatban kemény kompromisszumokat kell kötni, ez pedig nem mindig könnyű” – nyilatkozta.

Kettejük között már a családalapítás kérdése is felmerült, de Pereszlényi Alexandra egyelőre a karrierjére szeretne koncentrálni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top