nlc.hu
Sztárok

Ilyen lenne ma Zámbó Jimmy

Így nézne ki most a 65 éves Zámbó Jimmy

Legkisebb fia szerint, ha nem történik meg a tragédia, Jimmy minden elismerést bezsebelt volna, amit lehetett volna.

Zámbó Jimmy január 20-án lett volna 65 éves. Hogy nézne ki? Megtartotta volna a hosszú haját? Egy applikáció segítségével a Fókusz megmutatta, milyen lehetne most az énekes. Íme: 

Zámbó Jimmy 65 évesen

Zámbó Jimmy így nézne ki 65 évesen – Forrás: RTL / Fókusz – videó

És vajon még koncertezne? Vagy visszavonult volna? “Azt gondolom, hogy méltóképpen vonulna vissza ettől a szakmától. Minden elismerést bezsebelt volna, amit lehetett volna. A médiaszereplése szerintem elég nagy lenne. Koncertezne ugyanúgy, élné az életét. Velünk lenne rengeteget, imádna minket. Szerintem neki egy nagyon szép lezárása lehetett volna, egy teljesen más sorsot érdemelt volna” – nyilatkozta apjáról Jimmy legkisebb fia, Zámbó Adrián, aki szerint – ha nem történik meg a szomorú tragédia – Jimmy továbbépítette volna az életművét és az addigiaknál is nagyobb sikereket ért volna el.

Fia abban is biztos, hogy hatalmas bulival ünnepelné a szülinapját. “Nálunk minden ilyen ünnep hatalmas buli volt, nagyon sok ajándékkal, rengeteg étellel, szóval megadtuk a módját. Ott volt mindig a szűk család, de az legalább 20 ember volt” – emlékezett vissza.

Kiemelt fotó: Fotócentrál / Story-Best

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top