nlc.hu
Sztárok

A Zámbó család A Király sorozatról

Befenyítette az RTL-t a Zámbó család, felháborodtak A Király című sorozat miatt

A Zámbó testvérek állítják, semmi közük a szériához.

Miután az RTL a streamingszolgáltatása után a tévécsatornán is levetítette a Zámbó Jimmy életét bemutató sorozatot, ismét fellángoltak a szériával kapcsolatos negatív vélemények a Zámbó családban. Jimmy özvegye után Zámbó Marietta is kiakadt az RTL-re, mondván, óriási valótlanságokat tartalmaz A Király című sorozat. Elmondása szerint sem édesanyja, sem Jimmy karakterkét nem ábrázolták hűen.

Jelenetképek A Király című magyar filmsorozatból, mely Zámbó Jimmy életét dolgozza fel. Főszerepben: Nagy Ervin - Fotó: Sajtóklub

Jelenetkép A Király című magyar sorozatból, főszerepben: Nagy Ervin – Fotó: Sajtóklub

Állítása szerint – a testvéreivel együtt – mit sem tudtak a sorozat készítéséről és nem is adták hozzá a beleegyezésüket. Semmi közük nem volt az RTL által legyártott szériához – erről a Borsnak panaszkodott Zámbó Marietta.

„Szégyelljék el magukat azok, akik az édesanyámat és a testvéremet ilyen mocskos módon ábrázolták. (…) Ezt nem fogják megúszni!” – fakadt ki a bulvárlapnak.

Akárcsak Zámbó  Marietta, úgy Zámbó Jimmy özvegye is dühöng a széria miatt. Edit asszony szerint az RTL sorozata egy lejárató film lett. „Én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal hogy kiírták az elejére, hogy ‘igazságok és hazugságok’, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is fel vagyok háborodva” – panaszkodott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top