nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián megfilmesíttetné az életét

Zámbó Krisztián nagyon magabiztos: „Jöhet az új sorozat, A Király fia”

Úgy véli, lenne mit filmre vinni az életéből.

Zámbó Krisztiánt igen felzaklatta A Király című sorozat, különösen az bántja, hogy a nézők azt hiszik, Jimmy tényleg olyan kiállhatatlan alak volt, mint amilyennek Nagy Ervin ábrázolja. Ha a filmnek lesz folytatása, Krisztián garantálja: az a valóságot mutatja majd be.

„A nézők biztosra veszik, hogy minden úgy volt, ahogy látják, és most mindenki ítélkezik az édesapámról. Sok helyen találkozom rosszindulattal, úgyhogy mára azt gondolom, a családunk szempontjából nem volt jó ötlet a film” – panaszolta a Story magazinnak a legendás énekes legidősebb fia.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián benne lenne a folytatásban – Fotó: Sajtóklub

A legtöbben ma is imádják Jimmyt, vele együtt Krisztiánt is, és máris a folytatásra várnak. „Már máshol is felmerült ennek a lehetősége. Georgita Máté, aki engem alakított, nemrég felvetette viccesen, hogy kéne egy spin-off alkotás, amiben velem folytatódna a sorozat. Nem mondom, lenne mit megfilmesíteni az én életemből is, akár A Király fia címmel.  Ha ez tényleg komolyabban felmerülne, én benne lennék. (…) Tény, hogy nekem is vannak sztorijaim. Sok mindent örököltem aputól, például a nők iránti gyengeségem is” – mesélte.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top