nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztán véleménye A Király című sorozatról

„Apu nem volt ilyen butuska” – Zámbó Krisztán elmondta a véleményét Nagy Ervin Jimmy-alakításáról

Zámbó Krisztián szerint apja, Zámbó Jimmy sokkal inkább úriember volt, mint ahogy Nagy Ervin játssza A Király című sorozatban.
Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián volt a vendég Lakatos Levente podcastjában, ahol A Király című sorozat és Zámbó Jimmy élete volt a központi téma.

A sorozatban Jimmyt a különböző életszakaszaiban Olasz Renátó és Nagy Ervin formálja meg, Zámbó Krisztián pedig elmondta, hogy neki apja fiatalkori karaktere jobban tetszik.

„Elképesztően jól játssza Renátó apu fiatalabb énjét, meg nekem a sztori is ott jobban tetszett. Nagyon jól tudjuk, hogy Ervin elképesztően jó színész, de szerintem apu nem volt ilyen bohém meg ennyire butuska, sokkal rátermettebb pali volt. Nem volt ennyire eszeveszett, mint ahogyan ő játssza. Nem tudom, hogy neki ez volt-e a feladata, hogy így kell játszania édesapám szerepét, de sokkal inkább úriember volt apu, mint ahogy Ervin játssza. De nekem tetszett ez az oldala is” – mondta Zámbó Krisztián, de hozzátette: tisztában van azzal, hogy a sorozatban rengeteg a fikciós elem, és sok pozitív visszajelzést kapott másoktól.

A beszélgetés során Krisztán arra is kitért, hogy tudomása szerint Jimmy Gregor Bernadett-tel is összeszűrte a levet. „Nekik volt viszonyuk. Ő tagadja ezt a dolgot, de én a saját szememmel láttam, hogy egyszer Gregor Bernadett-tel együtt volt apu.”

Az énekes szerint az apjának különleges kisugárzása volt, amellyel sok nőt magához tudott vonzani.

Azt mondják, apukám az ágyban tudta leginkább magához láncolni a nőket

– mondta Zámbó Krisztián.

Zámbó Jimmy nővére, Zámbó Marietta sokkal kevésbé volt elfogadó a sorozattal kapcsolatban, teljesen felháborodott, mert úgy érzi, több családtagját és őt is méltatlan módon formálták meg az őket alakító színészek, ezért beperli a Jimmy-sorozat készítőit.

(24.hu, Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top