nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián A Király sorozatról

Zámbó Krisztián A Király sorozatról: „Apám kicsit prosztónak van beállítva”

Zámbó Krisztián szerint apja sokkal karizmatikusabb figura volt.

A Király című 10 részes sorozat Jimmy életét dolgozza fel, és hatalmas sikerrel fut az RTL műsorán, ám a családtagok körében többeknél kiverte a biztosítékot.

Zámbó Krisztián a Blikk cikkében kifejtette, bár elismeri a film érdemeit, az apjáról alkotott kép szerinte nem egyezik a valósággal.

„A rendező, Kovács Dániel kiváló munkát végzett. A filmben sok a fikció, de ezzel mindannyian tisztában voltunk. Ez kell a népnek, hogy lássanak tragédiát, drámát, őrültségeket. Amit viszont kiemelnék, hogy – a látottakkal ellentétben –

édesapám sokkal karizmatikusabb, sokkal sármosabb és kulturáltabb ember volt. Kicsit prosztónak van beállítva, de valójában nem volt ilyen.

Sokkal jobban öltözködött, és nem ivott annyit. Megválogatta az emberek társaságát, és nem beszélt ilyen csúnyán.

Nekem a 7. rész tetszett a legjobban, ami az apa-fia kapcsolatot mutatja be, sírtam is rajta. Büszke vagyok arra, hogy édesapámról egy minőségi sorozat készült” – fejtette ki a véleményét.

Krisztián hiányolja, hogy nem mutatják be az édesapja munkásságát kellő részletességgel, valamint nem Jimmy hangján szólalnak meg az ikonikus slágerek, így romlik a produkció hitelessége. Ezt leszámítva elégedett a végeredménnyel, írja a lap.

Krisztián korábban is kifejtette, hogy „apja nem volt ennyire butuska”. Edit asszony is megszólalt a sorozat kapcsán, elmondta, érzelmileg nagyon megterhelő néznie.

Zámbó Krisztián

Fotó: RTL

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top