nlc.hu
Sztárok

Nem tudják halottá nyilvánítani VV Fannit

Hivatalosan nem tudják halottá nyilvánítani VV Fannit

Tavasszal folytatódik a tárgyalás.

Az egykori ValóVilág-szereplő 2017 novemberében tűnt el: a legtöbb nyom B. Lászlóhoz vezetett, aki a mai napig tagadja a gyilkosságot, csak az emberrablást vallotta be. A Fővárosi Törvényszék bűnösnek találta a férfit emberölés bűntettében, első fokon életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A döntés egyelőre nem jogerős, tavasszal másodfokon tárgyalják az ügyet, addig azonban nem tudják hivatalosan halottnak nyilvánítani Novozánszki Fannit.

VV Novozánszki Fanni

Fotó: RTL

„Jelenleg várjuk, hogy kitűzze a bíróság a másodfokú tárgyalást, ami véleményem szerint május körül lesz esedékes. Szerettük volna a családdal közösen elérni, hogy végre halottá nyilvánítsák Fannit. Ehhez a polgári bíróság előtt – amely tárgyalja az ügyet – nyilatkoznia kell annak a személynek, aki utoljára látta élve a lányt. Esetünkben ez a személy B. László, aki nyilván nem fogja azt mondani, hogy halott a lány, hiszen akkor bevallaná, hogy ő ölte meg” – mondta a Blikknek dr. Lichy József, VV Fanni családjának jogi képviselője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top