nlc.hu
Sztárok

Zámbó Szebasztián: „Nem édesapámból élek!"

Zámbó Szebasztián: „Nem édesapámból élek!”

Zámbó Szebasztián végre tisztázni szeretné, hogy amit az életben elért, azt önerőből tette, nem pedig Zámbó Jimmy hátszelével.

Zámbó Sebasztián, Jimmy középső fia úgy utal magára, mint egy teljesen hétköznapi ember, aki vendéglátói főiskolára járt, majd a vendéglátásban helyezkedett el. Ezzel foglalkozott nagyjából 15 évig, utána megismerkedett jelenlegi menyasszonyával, akihez kiköltözött Ausztriába – írja a Blikk.

Zámbó Szebastián élete

Fotó: Gálos Mihály Samu/Fotocentral.hu

„Itt az a jó, hogy engem senki nem ismer. Aki megismert, Szebasztiánként ismert, nem Jimmy fiaként. Amit elértem, azt önerőből tettem… Már itt is ismerik a Zámbó nevet, de nem úgy mint Jimmy, hanem Zámbó Szebasztián. Apu tanításából ez maradt meg, hogy önmagam által érjek el dolgokat, ne más által. Természetesen mérhetetlenül büszke vagyok arra, amit elért. De fontosnak tartom leszögezni, hogy nem édesapámból élek! Saját keresetem, saját pénzem van. Nem is lovagoltam sosem a nevén, vagyonán sem. Hozzátenném, két hivatalos jogörököse van, én nem kapok egy forintot sem. De erről többet nem mondhatok” – mondta Sebasztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top