nlc.hu
Sztárok

Molnár Gusztáv elvonón

Így érzi magát most a két hónapja elvonón lévő Molnár Gusztáv

Orvosai alig egy hónapot adtak Molnár Gusztávnak az ünnepek előtt.

Molnár Gusztáv sportol, napi szinten vesz részt a Komlón található rehabilitációs intézet programjain, melyeknek mind az a célja, hogy a szenvedélybetegeket visszavezess a függőségmentes, normális életbe. Az alkoholbeteg színészt volt felesége elmondása szerint két gyermekkori barátja „fogta meg” még novemberben, és vitték el Komlóra, mert az év végére már annyira rossz állapotban volt, hogy orvosai egy hónapot jósoltak neki – írja a Bors.

Molnár Gusztáv így érzi magát az elvonón

Fotó: Sajtóklub RTL Klub /

„Hogy őszinte legyek, tartottam attól, hogy Guszti ezt az elvonót is idő előtt otthagyja, ahogy korábban már volt erre példa. De már több mint két hónapja ott van, és bár beszélni nem tudtam vele, de láttam a fotót róla, és nagyon tetszik, amit láttam. Jól látható, hogy sokat hízott, és mosolyog is a képen (…) Ahogy én tudom, az a két barátja fizeti a havi hatvanezer forintos költséget, akik bevitték az intézménybe. Ez egyébként igazán olcsó, tekintve, hogy a szállása, az étkeztetése, és természetesen a rengeteg program és terápiás foglalkozás is benne van az árban. Azt hallottam, hogy még némi zsebpénz is lehet nála, amivel gazdálkodhat, és ezt is a srácoktól kapja” – mondta a színész ismerőse. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top