nlc.hu
Sztárok

Molnár Gusztáv rehabilitációs intézetbe vonult

Több, mint egy hónapja nem hallott húga Molnár Gusztávról

Csilla szerint most egy kicsit fellélegezhet a család, mert Molnár Gusztáv végre olyan helyen próbál megszabadulni alkoholfüggőségétől, ahol valódi segítséget kap.

Molnár Gusztáv húga, Csilla, több mint egy hónapja nem hallott a komlói elvonón gyógyuló testvéréről – írja a Blikk.

“Most az a jó hír, hogy nincs hír, hiszen két hónapig senki nem beszélhet Gusztival. Az én telefonszámom van megadva az intézménynek, ők azonban csak akkor hívnak, ha valami baj van, de szerencsére még nem csörrent meg a telefonom (..) Guszti egyébként tudta, érezte, hogy ez a mostani intézmény jobb lesz, mint az előzőek, mert sokkal szigorúbb, fegyelmezettebb módon kezelik az alkoholbetegeket. A testvéremnek két gyerekkori barátja adott ultimátumot, akik azt mondták neki, vagy meghal, vagy bevonul ide. Ők vitték be végül Gusztit Komlóra” – mondta Csilla, Molnár Gusztáv húga.

Molnár Gusztáv elvonóra vonult

Molnár Gusztáv 2021-ben, a Reggeli műsorában. (Fotó: Olajos Piroska/solwee)

“Ha az ember aláírja a papírokat belépéskor, könyörögjön akárhogy is, nem engedik ki. Minimum egy évet kell ott töltenie, utána pedig még fél évig kell kontrollra járnia majd, mert segítik a visszailleszkedést is” – mondta Csilla a lapnak, aki azt is elárulta, hogy a színész már kétségbeejtő állapotban volt, 130 kilóról 85-re fogyott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top