nlc.hu
Sztárok

Második gyermekével várandós Eugénia hercegnő

Második gyermekével várandós Eugénia hercegnő

A nagy hírt egy cuki fotóval jelentette be.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük, hogy idén nyáron új taggal bővül a családunk” – írta Eugénia hercegnő legújabb Instagram-posztjában. És azóta a Buckingham-palota is megerősítette egy közleményben, hogy a hercegnő ismét várandós. „A család nagyon örül, August pedig nagyon várja, hogy nagytestvér legyen” – tették hozzá. 

András herceg és Sára hercegné fiatalabb lánya 2018-ban házasodott össze Jack Brooksbankkel, első gyermekük, August 2021. februárjában született meg.

Ami a trónöröklési rendet illeti, a születendő gyermek a 13. helyet foglalja el a sorban. Az első helyen Vilmos herceg van, majd az ő gyermekei következnek születési sorrendben. Őket követi Harry herceg, őt pedig a gyermekei, az idősebb Archie és a fiatalabb Lilbet. Ezután jön a királynő középső fia, András herceg, majd az ő lánya, Beatrix hercegnő, utána pedig a hercegnő gyermeke, Sienna Mapelli Mozzi. A következő András herceg fiatalabb lánya, Eugénia hercegnő, őt pedig August követi, megelőzve születendő testvérét. 

Jack Brooksbank és Eugénia yorki hercegnő 2021 júniusában

Fotó: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top