nlc.hu
Sztárok

Jeremy Renner az unokaöccsét védte a hókotrótól

Jeremy Renner az unokaöccsét akarta megmenteni, amikor elgázolta a hókotró

A hókotró csúszni kezdett Jeremy Renner unokaöccse felé, a színész a rokonát próbálta védeni, amikor bekövetkezett a baleset.
Jeremy Renner részt vesz a Sólyomszem különleges vetítésén az AMC Lincoln Square Theaterben 2021. november 22-én New Yorkban

Jeremy Renner újév napján szenvedett súlyos balesetet, amikor egy 6,5 tonnás hókotró traktor áthajtott rajta. Több mint 30 csontja eltört, felépülése pedig évekig tarthat.

Most újabb részletek derültek ki a balesetről. Renner arra használta a hókotrót, hogy kihúzza vele felnőtt unokaöccse autóját a hóból. Az 52 éves színész úgy szállt ki a lánctalpas hókotróból, hogy nem húzta be a rögzítő biztonsági féket, emiatt a jármű oldalirányba csúszni kezdett. Renner ezután megpróbálta megakadályozni, hogy a hóeltakarító traktor elüsse az unokaöccsét, de becsúszott a jármű alá, ami átment rajta – írja a CNN a Washoe megyei seriff hivatalának jelentése alapján.

A jelentés szerint ha behúzták volna a féket, akkor elkerülhető lett volna a hókotró megcsúszása. A Pistenbully típusú hókotrónak egyébként mechanikai problémái voltak, valamint nem működött a a vezetőfülkében lévő fékvisszajelző lámpa, ezek is közrejátszhattak a balesetben.

(Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris / Getty Images via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top