nlc.hu
Sztárok

10 sztár, aki megmenekült a halál torkából

Borzalmas balesete után Jeremy Renner már táncol – 10 sztár, aki megmenekült a halál torkából

A színész év elején komoly sérüléseket szenvedett, de eljött az idő, hogy újra visszatérjen a nyilvánosság elé. Hozzáhasonlóan sok sztár tudna még mesélni arról, hogy milyen megmenekülni a halál torkából.

Jeremy Renner 2023 első napján súlyos balesetet szenvedett, miközben hókotrójával megpróbált segíteni bajbajutott unokaöccsének. A színész elmondta, azt hitte, hogy meg fog halni, ezért a telefonjába kezdte el írni az utolsó szavait a családjának. Miután kórházba szállították, kiderült, hogy több mint 30 csontja tört el, és sérülései miatt több műtétre is szükség volt.

Idővel szerencsére egyre jobb hírek érkeztek az állapotáról, nemrég például egy vidámparkba is ellátogatott, a hét elején pedig ő volt Jimmy Kimmel műsorának vendége, és ugyan bottal érkezett meg a stúdióba, és egy kis táncot is, mielőtt helyett foglalt volna. „Ha bárkinek lett volna kétsége afelől, hogy ki a legkeményebb Bosszúálló, akkor azt sikerült eloszlatni, igaz” – fogadta vendégét Kimmel.

Jeremy Renner a műsorban elmondta, igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen ugyan sok csontja eltört és a szeme is kipattant a helyéről, szerencsére semmilyen létfontosságú szerve nem sérült meg. És azt is elárulta, ugyan édesanyja legszívesebben felgyújtaná a hókotrót, ő nem tervezi, hogy megszabadulna tőle, ugyanis nagyon nagy hasznát veszik, hiszen rengeteg hó szokott esni ott, ahol laknak.„Egyszerűen nélkülözhetetlen, hiszen ha óriási hóvihar van, csak így lehet megközelíteni a házat. Csak meg kell tanulnom jobban vezetni” – tette hozzá a színész, aki korábban elismerte, a baleset az ő hibája.

Jeremy Renner Jimmy Kimmel műsorában

Jeremy Renner Jimmy Kimmel műsorában 2023. április 11-én. (Fotó: Profimedia)

Jeremy Renner amellett, hogy interjút adott, a hét elején részt vett családjával a Rennervations című sorozatának premierjén is. A híresség egy vörös szőnyeges interjúban elmondta, nagyon hálás, hogy olyan barátai vannak, mint Paul Rudd, Anthony Mackie, Chris Evans, Chris Pratt, Evangeline Lilly és Hailee Steinfeld, mert ő támogatásuk is nagyon sokat segít abban, hogy minél hamarabb fel tudjon épülni, hogy minél hamarabb maga mögött tudja hagyni a történteket. 

Nem Jeremy Renner az egyetlen hollywoodi sztár, aki nagyon szerencsésnek mondhatja magát, mert sikerült megmenekülnie a halál torkából, számos hírességnek múlt egy hajszálon élete, a galériánkban történetet osztunk meg.

 

Travis Barker
Megnézem
Összes kép (10)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top