nlc.hu
Sztárok

Megrázó képek Jeremy Renner hókotrós balesetének helyszínéről

Megrázó felvételeket tettek közzé Jeremy Renner hókotrós balesetének helyszínéről

Az ABC készített interjút a színésszel, és véres fotókat is megosztottak a balesetről.
Jeremy Renner amerikai színész érkezik a Marvel Studios "Hawkeye" című televíziós minisorozatának premierjére a Los Angeles-i El Capitan Színházba 2021. november 17-én

Jeremy Renner újév első napján szenvedett súlyos balesetet, amikor a hókotrójával takarította az utat Tahoe-i otthonának felhajtóján, és a 6,5 tonnás jármű áthajtott rajta.

A színész unokaöccse autóját akarta kihúzni a hóból, de úgy szállt ki a lánctalpas járműből, hogy nem húzta be a kéziféket, ezért a hókotró csúszni kezdett. Renner ezután megpróbálta megakadályozni, hogy a monstrum elüsse az unokaöccsét, de becsúszott a jármű alá, ami átment rajta. Több 30 mint 30 csontja eltört, életveszélyes állapotban volt, intenzíven ápolták.

Renner baleset óta először Diane Sawyernek adott interjút, ami csütörtökön este kerül adásba az Egyesült Államokban. Az ABC egy hosszabb előzetest is megosztott, amelyben véres helyszíni képek is szerepelnek.

Rich Kovach, Renner Tahoe-i szomszédja arról beszélt, hogy rengeteg vér volt a helyszínen. „Akkora fájdalmai voltak, és a hangok, amiket hallatott… annyi vér volt a hóban, aztán amikor ránéztem a fejére, úgy tűnt, mintha teljesen szétrepedt volna. Valami fehéret láttam, azt hittem, a koponyáját. Lehet, hogy csak képzeltem, de akkor azt hittem, azt látom” – mondta a szomszéd. 

A színész arról beszélt, hogy miután kórházba vitték, biztos volt abban, hogy meg fog halni, ezért a telefonjába kezdte el írni az utolsó szavait a családjának.

(24.hu)

(Kiemelt kép: Robyn Beck / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top