nlc.hu
Sztárok
Szilágyi Szilvi fogyása

„Újra rám jönnek a régi farmerjaim, de ez van a ruha alatt” – Szilágyi Szilvi megmutatta szülés utáni alakját

A két szülés megviselte Szilvi bőrét.

Molnár Ferenc Caramel felesége, Szilágyi Szilvi tavaly novemberben adott életet második gyermeküknek, Mironnak. A pár régóta tervezte, hogy négy főre bővül a családjuk, ezért nem meglepő, hogy amióta megtudták, ez az álom valóra válik, szárnyalnak a boldogságtól. 

Szilágyi Szilvi

Szilágyi Szilvi (Fotó: Instagram)

Szilvi decemberben az nlc-nek elárulta, az egyik újévi fogadalma az lesz, hogy hamar sikerüljön visszanyerni sportos formáját. Most Instagram-történetében töltött fel egy fotót, melyen az látszik, míg a pici alszik, addig ő tornázik. A képről úgy tűnik, Miron születése után alig három hónappal máris bomba formában van, a következő történetében viszont megosztja az igazságot. 

„Igen, sikerült leadnom 12,5 kilót szülés óta, és újra rám jönnek a régi farmerjaim… de ez van a ruha alatt! – kezdi az anyuka, aki leírja, a két szülés megviselte a bőrét, de ettől még arra biztatja sorstársait, fogadják el magukat úgy, ahogy vannak. – Senki se tökéletes. Soha ne érezzétek magatokat kevesebbnek másoknál, mert »tökéletes« vagy egy makulátlan életet mutatnak. Csak szeresd magad, mert utánozhatatlan vagy minden apró hibáddal együtt.”

Szilágyi Szilvi

Szilágyi Szilvi Instagram-történet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top