nlc.hu
Sztárok

Navarone Garibaldi, Lisa Marie Presley féltestvére

Ő Navarone Garibaldi, Lisa Marie Presley 19 évvel fiatalabb féltestvére

Navarone Garibaldi jóval kevésbé él reflektorfényben, mint az édesanyja vagy néhai nővére.

Priscilla Presley az Elvis Presley-től való válását követően soha többé nem házasodott meg újra, azonban 1984-től kezdve 22 éven át élt párkapcsolatban Marco Garibaldi brazil filmproducer-üzletemberrel. Közös fiuk, Navarone Garibaldi 1987-ben született meg. A színésznő ebben az időszakban Jenna Wade szerepében forgatott a Dallasban és a várandósságát a forgatókönyvbe is beleírták.

Lisa Marie Presley a féltestvére születésekor már 19 éves volt, a következő évben pedig férjhez ment és pár hónapra rá maga is anya lett, mindezekből adódóan öccsével nem alakult ki különösebben szoros kapcsolata. 

Lisa Marie Presley, Priscilla Presley és Navarone Garibaldi 2011-ben

Ritkán jelentek meg hármasban (Fotó: Getty Images)

„Az egyetlen dolog, amit valaha is mondtam a nővéremről egy interjúban, az az, hogy nem nagyon beszélünk” – válaszolta egy alkalommal egy Instagram-kommentre Garibaldi.

Navaronének az édesanyjához és a nővéréhez képest jóval kevesebb reflektorfény jutott, pedig maga is művész: a Them Guns nevű rockbanda énekes-gitárosa. A zenekar 2011 óta létezik és a Los Angeles-i klubokban rendszeresen teltházas koncerteket ad. Ennél pedig a zenész nem is igazán vágyik nagyobb hírnévre vagy felhajtásra. 

„A fiam, Navarone önálló személyiség. A saját dolgát csinálja, és nagyon büszke vagyok rá. Nem akar a reflektorfényben sütkérezni, mindig is ilyen volt. Nem lovagol sem Elvis, sem Lisa hírnevén” – mondta fiáról Priscilla Presley a The Guardiannek adott interjúban néhány éve.

Priscilla Presley és Navarone Garibaldi

Priscilla Presley és Navarone Garibaldi (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

A zenész tavaly februárban vette feleségül kedvesét, Elisa Achillit. Az esküvőt Svájcban tartották, mivel az ara félig olasz, félig svájci. A ceremónián Lisa Marie Presley nem tudott részt venni, Priscilla Presley azonban ott volt. 

Bár mint említettük, a testvéri viszonyuk nem volt szoros, természetesen Garibaldit is mélyen megrendítette nővére hirtelen bekövetkezett halála. 

„Nővérem… remélem, békére leltél, és boldog vagy, apáddal és a fiaddal magad mellett. Tudom, hogy az elmúlt pár év nem volt könnyű számodra, és szeretném, ha a dolgok másként alakultak volna köztünk. Ettől függetlenül a nővérem vagy, szeretlek és imádkozom érted. Még mindig nem hiszem el, nincsenek szavak. Szeretlek, testvérem. Beijos” – írta az Instagramon Lisa Marie halála után.

via1, via2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top