nlc.hu
Sztárok

Berki Mazsi kibékült Krisztián anyukájával

Fegyverszünetet kötött az anyósával Berki Mazsi

Minden jel arra utal, hogy hosszú távra tervezik a békülést.
Berki Mazsi és Majer Júlia,

Hosszú idő útán végre úgy tűnik, sikerült megtalálnia a közös hangot Berki Krisztián édesanyjának, Júliának és Mazsinak. Régen beszélni sem voltak hajlandóak egymással, ez azonban a múlté, a nagymama végre az unokáját, Emmát is újra láthatta a Blikk értesülései szerint.

A nagymama korábban még azt sem tudta elérni menyénél, hogy az egyáltalán felvegye a telefont, amikor hívja, így abban sem volt biztos, hogy odaadhatja az unokájának vásárolt karácsonyi ajándékot. „Olyan boldog lennék, ha a szép autójával néha csak úgy elhozná a kicsit, akár egy órára is. De úgy látom, túl elfoglalt ehhez” – panaszolta akkoriban Berki Júlia. 

A nagymama most nagyon szűkszavúan, de ígéretes hírről számolt be a lapnak: „Minden rendben, találkoztam Emmával, és Mazsival is beszéltünk, erről azonban most nem szeretnék többet mondani. Rendben van most közöttünk minden.”

A sokak szerint újabban felismerhetetlen Mazsi és Krisztián édesanyja között korábban úgy elmérgesedett a viszony, hogy a nagymama még a gyámügyet is be akarta vonni a vitájukba, csakhogy láthassa az unokáját, Emmát.

Nyitókép: nlc montázs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top