nlc.hu
Sztárok

Lakatos Levente az OnlyFans-ről

Lakatos Levente: „A szexért fizetnek az emberek, de a könyvedet ingyen akarják olvasni”

Az író azokat a művészi aktképeit osztotta meg OnlyFansen, amit a többi közösségi oldal letiltott.

Lakatos Leventét már nemcsak íróként, hanem tartalomgyártóként is ismeri a nagy közönség. Levente a Reggeliben mesélt arról, volt idő, amikor ő is regisztrált az OnlyFansre, de nem azért, amiért sokan gondolják. 

Lakatos Levente

Lakatos Levente a Reggeliben

„Sokan azt gondolják, hogy a véleményvezérség egy könnyű munka, de valójában nagyon összetett munkafázisokból áll, amiből egyáltalán nem jön vissza pénz” – magyarázta Levente, aki hozzátette, erre jött az OnlyFans, ami előfizetési díjért cserébe tette lehetővé a tartalomgyártóknak, hogy pénzt keressenek a követőik által. Levente regényfolyamot akart írni, és olyan művészi aktképeket töltött fel az oldalra, amiket az Instagram letiltott. Az OnlyFans eredetileg nem az erotikus munkát végző embereknek, hanem a tartalomgyártóknak, zenészeknek, edzőknek jött létre, hogy a tartalmaikért cserébe saját bevételhez jussanak. 

„A felhasználói oldal üzeni azt a fiataloknak, hogy a tartalmaddal nem tudsz pénzt keresni a Facebookon, Instán. Annyit semmiképpen, mintha az Onlyfansre regisztrálnál fel. A testedért, az aktképeidért, a szexualitásodért fizetnek, de a zenédet ingyen akarom letölteni, a filmedet ingyen akarom megnézni, a könyvedet ingyen akarom olvasni” – fogalmazott az író. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top