nlc.hu
Sztárok

Lakatos Levente a karrierjéről

Lakatos Levente: „Mindennap megküzdők a belső gyermekemmel”

Igyekszik megnyílni, habár a magánélete továbbra is tabu.

Lakatos Leventét már nemcsak íróként, hanem tartalomgyártóként is ismeri a nagy közönség, ugyanis több mint egy éve elindította saját podcastjét, aminek köszönhetően múlt hét csütörtökön díjat kapott a Joy Social Media Award gálán.

Lakatos Levente

Fotó: Trenka Attila

Levente ma a Reggeliben mesélte el, hogy életében először a könnyeivel küzdött, amikor felment a színpadra a díjért. 

„Van már néhány közönségdíjam egyébként, ezt a díjat is megnyertem már korábban kétszer, de most volt először az, hogy meghatódva mentem fel a színpadra. A könnyeimmel küzdöttem, mert hatalmas elismerés egy második karrier építésénél, ha elismerik a munkáját az embernek – mondta Levente, majd kitért arra is, miért mesél keveset a magánéletéről, miközben az interjúalanyai bátran megnyílnak előtte. – Mostanában meg szoktam nyílni a podcastben. Nemrégiben volt egy beszélgetés a belső gyermek témaköréről egy klinikai szakpszichológussal, és ott a saját belső gyermekemről elég sokat elmondtam, aminek egyébként gátolnia kéne a munkámban és a podcast-készítésben is, mégis próbálok vele mindennap megküzdeni. Próbálok megnyílni, igaz, a magánéletem tabu szokott lenni. Nem érzem, hogy szükségem lenne, hogy megmutassam, de ha kérdeznének, belemennék, csak tartok egy határt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top