nlc.hu
Sztárok

Lakatos Levente véleménye

Lakatos Levente Rékasi Károlyról: „Mire osztja az észt? A 23 évnyi Barátok köztre?”

Úgy tűnik, hogy továbbra is a színész áll a konfliktusok közepén.

A Farm VIP idei évadában mintha kissé több lenne a feszültség, mint amiket eddig megszokhattunk. Rékasi Károly körül például folyamatosan adódnak hangos viták. Az énekes, Szabyest például már a műsor kezdete óta nem jön ki a sztárral, akivel vitája is volt a műsor alatt. Rékasi egyszer ki is borult, mert úgy érezte, hogy túl nagy rajta a nyomás. A TV2 műsorának játékosa, Lakatos Levente szintén sok konfliktusról számolt be a színésszel, sőt, a véleményét is elmondta Rékasiról.

„Nem tudtunk rajta kiigazodni, mindig valamilyen szerepet öltött magára, és úgy éreztem, ritkán volt őszinte. Szerintem ez valamiféle szakmai ártalom lehet. Benne ragadt kicsit Bartha Zsolt karakterében, kicsit a magyar Tom Cruise-nak is gondolja magát, lévén ezer éve ő a szinkronhangja. Pedig jó lett volna őt magát, Rékasi Károlyt megismerni. Számomra taszító volt, hogy az érdemeit hangoztatva bírálta például Szabyt. De kérdem én, pontosan mire osztja az észt? A 23 évnyi Barátok köztre?” – mondta a Story magazinnak Lakatos Levente. Az elhangzottakra maga az érintett is reagált. 

Lakatos Levente, Rékasi Károly

Lakatos Levente és Rékasi Károly (Fotó: TV2)

„Ha véleményezném ezt a két fiút, azzal gyakorlatilag a kakát ölelem magamhoz, és magam is kakaszagúvá válnék, amit nem akarok. Méltatlan lenne hozzám. (…) Soha nem szabad elfelejteni, hogy egy vélemény fontos, de még fontosabb, hogy ki az, aki formálja. Én ezért nem foglalkozom velük” – nyilatkozta a magazinnak Rékasi Károly, aki megfogadta, hogy soha többé nem megy el ilyen típusú műsorba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top