nlc.hu
Sztárok

Dévényi Tibor exének a cége

Dévényi Tibor exneje és fia a Cápák között-ben tűnt fel

Két Cápa is egyből lecsapott az anya-fia vállalkozásra.

Nem akárki bukkant fel a Cápák között 4. adásában! Dévényi Tibor volt feleségének és fiának a vállalkozása nyitotta meg a műsort.

Dévényiék

Dévényi Katalin és fia, Dévényi Máté – Fotó: Sajtóklub

Dévényi Katalin 27 éve van jelen a szépségiparban, és most úgy döntött, hogy szerencsét próbál az üzleti show-műsorban, ahova fia, Dévényi Máté is elkísérte őt. Az LPSM liposzómás szérumok és krémek készítésével foglalkozik, és 2020-ban került Katalinék tulajdonába, miután felvásárolta a több mint 30 éve működő kozmetikai manufaktúrát.

Dévényiék

Szépségipari vállalkozást visz anya és fia – Fotó: Sajtóklub

Lilu és Tomán Szabina is korábbról ismerték a neves sminkmestert. Közel 30 éve a pályán lévő Dévényi Kathy és fia most nem 3 kívánsággal érkeztek, csupán eggyel. Pitchüket azonban nem volt idejük végigmondani, Moldován András és Tomán Szabina azonnal lecsaptak rájuk. Egy saját gyártású kozmetikai termékcsaládot (LPSM Skincare) kívántak felfuttatni, ehhez 6 millió forintért 30 százalékot kínáltak.

Bár Lakatos István megpróbált egy „bőrt lehúzni” a vállalkozásról és 1 százalékkal alámenni az ajánlatnak, végül Moldován András sikerrel vitte vásárra saját bőrét és megnyerte Dévényi Tibi bácsi volt feleségének és fiának a cégét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top