nlc.hu
Sztárok

Dévényi Tibor meglepő kijelentése

Dévényi Tibor örökbe fogadna egy 25 éves lányt: „Minderre egy casting után kerülne sor”

Meglepő ötletet talált ki annak érdekében, hogy átélhesse, milyen nagyszülőnek lenni.

Dévényi Tibor minden álma egy unoka, ám erre egy ideig még várnia kell, mivel egyik fia sem szeretne még megnősülni és babázni. A tavaly megnősült, retró lemezlovas meglepő ötletet talált ki annak érdekében, hogy átélhesse, milyen nagyszülőnek lenni.

Dévényi Tibor

Dévényi Tibor és az elmaradhatatlan pöttyös labdája – Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az jutott az eszembe, hogy ha örökbe fogadhatnék egy 25 éves lányt, akkor szívesen lennék a pót nagypapája. Természetesen minderre egy casting után kerülne sor. A feleségemet pedig ezek után elküldeném egy igen hosszú tanulmányútra, úgyis nagyon szeret utazni, nemrég jött haza Olaszországból” – mesélte humorizálva a Ripostnak.

A 77 éves DJ arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy jól esik neki, hogy a fellépésein a 17 éves kislányok ugyanúgy dobálják neki a szívecskéket, mint a nagymamák. Mint megjegyzi: igaz, ő már csak szemmel kapcsolódik a csinos nőkhöz.

Dévényi Tibort amúgy a hazai fesztiválok elmaradhatatlan fellépői között tartják számon, ám a dj-zésről az egészségügyi állapota ellenére sem mond le. “Ameddig van rá igény és bírom, dj-zek tovább” jelentette ki nemrég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top