nlc.hu
Sztárok

Dévényi Tibor a nyári fesztiválokon

Fesztiválok sztárja a 77 éves Dévényi Tibor: „Ameddig van rá igény és bírom, dj-zek”

Évről évre nagy rajongótábor bulizik a koncertjein.

Közelít a 80-hoz Dévényi Tibor – akit a hazai fesztiválok elmaradhatatlan fellépői között tartanak számon -, ám a dj-zésről az egészségügyi állapota ellenére sem mond le. “Nyáron már ott voltam az EFOTT-on és a Campus Fesztiválon is, (…) és számos más fellépés is vár még rám a nyáron. A Szigetre azonban már 5. éve nem megyek, (…) mostanra már nagyon sok a külföldi ott. (…) Egy részeg holland rocker mit kezdene a zenével, amit játszok?”árulta el a Borsnak.

Dévényi Tibor

Dévényi Tibor a 2019-es debreceni Campus Fesztiválon – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ameddig van rá igény és bírom, dj-zek tovább” – árulta el a 77 éves Tibi bácsi, akit az sem tántoríthat el a fellépésektől, hogy egy műtét miatt jelenleg kicsit biceg. “Bottal sántikálok el a színpadig” – mesélte a lemezlovas.

Dévényi Tibor egyébként két évvel ezelőtt megnősült, titokban elvette a párját, Beát, akivel immár 16 éve vannak együtt. “77 évesen már ne várjunk nagy enyelgést, de szépen megvagyunk” – nyilatkozta most a bulvárlapnak a házaséletről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top