nlc.hu
Sztárok

Kiskorú elleni szexuális erőszakkal vádolják

Kiskorú elleni szexuális erőszakkal vádolják Marilyn Mansont

Most ért véget legutóbbi pere szexuális erőszak miatt, máris itt a következő.
Marilyn Manson

A Telextől tudjuk, hogy egy névtelenséget kérő nő beperelte Marilyn Mansont, mert az állítása szerint az 1990-es években, még kiskorúként megerőszakolta

A benyújtott dokumentumok szerint Brian Warner (ez Marilyn Manson igazi neve) mellett korábbi lemezkiadói, az Interscope és a Nothing Records is szerepelnek a vádlottak között.

A nő azt mondja, hogy 1995-ben találkozott először az énekessel egy dallasi koncert után, amikor még csak 16 éves volt. A turnébusz előtt várakozott, Manson pedig (az állítás szerint) behívta őt „és egy másik fiatalabb lányt” a buszba, ahol aztán feljegyezte az életkorukat, a lakcímüket és a telefonszámukat.

„A turnébuszon az alperes Warner különféle szexuális cselekedeteket hajtott végre a felperessel szemben, aki akkor még szűz volt, beleértve, de nem kizárólagosan a kényszerített közösülést és a hüvelyi behatolást” – áll a keresetben. Texasban a beleegyezési korhatár 17 év, és ennyi volt az 1990-es években is.

„Az egyik bandatag végignézte, ahogyan Warner szexuálisan zaklatta a felperest” – írják. „A felperesnek fájdalmai voltak, félt, ideges volt, megalázott és összezavarodott. Miután végzett, Warner nevetett rajta. … Ezután Warner követelte a felperest, hogy szálljon le a buszról, és megfenyegette, hogy ha elmondja valakinek a történteket, megöli őt és a családját.”

A névtelenséget kérő nő a bántalmazás után nem sokkal rászokott a drogokra és az alkoholra. Warner később ismét kereste, és meggyőzte, hogy kísérje el a New Orleans-i koncertjére, ahol „ismét agresszívvé vált, és szexuálisan zaklatta a felperest” – áll a dokumentumban. Ezután még többször találkoztak, és Manson ismételten megerőszakolta.

Marilyn Manson nemrég peren kívül egyezett meg egy másik szexuális zaklatás ügyében.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top