nlc.hu
Sztárok

Marilyn Manson egyik szexuális zaklatási ügye

Ejtették Marilyn Manson egyik szexuális zaklatási ügyét

Túl kevés információt osztott meg a nő a bírósággal. De ha további részleteket árul el, újraindulhat a Marilyn Manson elleni szexuális zaklatási per.

Marilyn Mansont az év elején vádolta meg szexuális zaklatással a volt barátnője, a Westworldből ismert Evan Rachel Wood színésznő. Később legalább négy további nő fogalmazott meg hasonló vádakat, és több részlet is kiderült arról, hogy a zenész szexuális és lelki bántalmazás, a kényszerítés, az erőszak és megfélemlítés különféle formáit alkalmazta ellenük.

A People most azt írja, hogy az egyik nő által indított szexuális zaklatási pert elévülésre hivatkozva elutasította a Los Angeles-i bíróság. A döntés szerint az 52 éves rocker – névtelenséget kérő – vádlója a beadványában nem osztott meg kellő információt ahhoz, hogy az elévülési szabályokon túl is foglalkozzanak az üggyel.

A nő azt állította, hogy Marilyn Manson 2011-es kapcsolatuk során többször megerőszakolta és szexuálisan bántalmazta őt, de ezzel csak idén februárban állt elő, amikor több nő is nyilvánosan megvádolta az énekest szexuális és fizikai bántalmazással.

A bíró elutasítása nem jelenti azt, hogy vége az ügynek. A nő 20 napot kapott arra, hogy további részleteket áruljon el az esetről, válaszoljon a bíró aggályaira, és ezzel újraindítsa a pert. A nő jogi képviselői közölték, hogy hamarosan megteszik a szükséges módosításokat.

Marilyn Manson

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA – FEBRUARY 09: Marilyn Manson attends the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Manson zaklatási ügye:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top