nlc.hu
Sztárok

Völgyesi Gabinak papírja van okosságáról

Völgyesi Gabi: „Járok egy agytrénerhez, aki statisztikai mutatók alapján megállapította, nagyon okos vagyok”

Nagyon büszke rá, hogy már papírja is van róla.

Völgyesi Gabi a Palikék Világa Három Igazság legutóbbi adásának a vendége volt, ahol arról beszélt, habár 25 éve a Unique együttes énekesnője, egy ügyvédi irodában is dolgozik jogászként, máskülönben unatkozna. Annak idején azért választotta a jogot, mert úgy érezte, ha ezt meglépi, akkor „nagyon okos és nagyon szuper” lesz. Régebben ugyanis sokat aggódott azon, hogy nem elég okos.

Völgyesi Gabi

Völgyesi Gabi a Palikék Világa című műsorban

„Nekem ez egy nagyon erős parám volt még kisebb koromban, és most már csak azért merek erről beszélni, mert már annyira nem para bennem, de azért nagyon erősen megmaradt, és amíg élek, elkísér. Úgy hívják, hogy okos-buta para, egy intellektuális kisebbségi érzés, ami jellemző volt rám – magyarázta az énekesnő, aki idővel rájött, nincs egyedül ezzel az érzésével, de megnyugtatta, hogy nemrég újabb visszaigazolást kapott. – Járok egy agytrénerhez, aki statisztikai mutatók alapján megállapította, hogy nagyon okos vagyok. Most már van róla papírom is, jólesett.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top