nlc.hu
Sztárok

Lukács Miklós döntésképtelen

Lukács Miki: „Soha nem tudtam, mi szeretnék lenni, vagy hogy mi áll nekem jól”

A mai napig nem tud válaszolni a „ki vagyok és mi szeretnék lenni?” kérdésekre.

Lukács Miki a Nyerő Párosban tűnt fel a tévében annak idején, mint Peller Anna férje. Azután szerepet kapott az RTL Reggeli műsorvezetőjeként, azonban egy ideje már nem látni a képernyőn. A minap a Palikék világa vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, hogy nehéz volt számára beilleszkedni abba a közegbe.

Lukács Miki

Fotó: Fülöp Dániel

„Soha nem tudtam, mi szeretnék lenni, vagy hogy mi áll nekem jól – vagyunk ezzel így egy páran. Sok minden jól áll ugyan, de útkereső folyamatban vagyok még mindig, éppen egy szakember segítségével. Keresem, hogy mi állna nekem a lehető legjobban, attól függetlenül, hogy van néhány dolog, ami egyébként stabil” – árulta el Mikike. 

Arról is beszámolt, hogy nemrég pszichológus segítségét kérte, hiszen képtelen elhelyezkedni az életben. „Hiszen itt vagyok most már 45 évesen, és még mindig gondolkodóba ejt, ha megkérdezik, hogy én mi is vagyok, vagy ki vagyok, mi szeretnék lenni, mert még mindig nem döntöttem el. Ugye, kezdtem úgy, hogy kaszinóban dolgoztam annak idején, voltam utcazenész Amerikában, Los Angelesben, Santa Monicán harmonikáztam, dolgoztam rádióban, közben elvégeztem majdnem két főiskolát és egy egyetemet, egyet végül be is fejeztem. Médiában szerepeltem, közben otthon reklámokat készítek” – sorolta a tevékenységeit Lukács Miklós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top