nlc.hu
Sztárok

Reagált a pletykákra Csősz Bogi, miszerint rátalált a szerelem

Reagált a pletykákra Csősz Bogi, miszerint újra szerelmes

Őszintén elmondta, milyen a kapcsolata a színésszel.

Csősz Boglárka nyolc hónapja vált el török férjétől. Az elmúlt időszakban amellett, hogy a hazaköltözésre és a munkájára koncentrált leginkább, az üzletasszonyt rendre összehozták valakivel a hírekben. Ő maga nemrég azt nyilatkozta, készen áll arra, hogy újra szerelmes legyen, sőt, még akár gyereket is vállalna

Csősz Bogi

Csősz Bogi a Mokkában

A hétvégén futótűzként terjedt a pletyka, miszerint új kedvese Mészáros András színész, akivel kettő közös képet is megosztott Instagram-oldalán, melyeken egészen közel állnak egymáshoz. Természetesen a rajongók fantáziája beindult, de Bogi most a Mokkában öntött tiszta vizet a pohárba. 

„Azt mondhatnánk, hogy Mészáros Andris a férjem, vagyis a filmben – kezdte a színésznő, aki legújabb, 128 című filmjében szerepel együtt Andrissal, amiben nem csak színészi, hanem produceri munkát is vállalt. – Andrist nagyon szeretem és nem ez az első munkánk együtt. Nagyon szeretem őt, mint embert és azt gondolom, nagyon profi színész. De ez nincs túl a barátságon.”

Bogi hozzátette, eddig nem volt sok ideje a magánéletével foglalkozni, de lassan majd az is kialakul. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top