nlc.hu
Sztárok

A jövő héten börtönbe mehet Lagzi Lajcsi

Már a jövő héten börtönbe vonulhat Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi állítólag február 15-én kezdheti meg a börtönbüntetését.
Galambos Lajos

Ahogy arról mi is beszámoltunk, másodfokon 3 év és hat hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost áramlopás miatt. A zenész első fokon felbujtóként, lopásért 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott, három évre eltiltották a közügyektől, illetve 11 millió forintos vagyonelkobzással is sújtották, ám az ügyészség súlyosbításért fellebbezett. 

Végül másodfokon is elítélték a trombitást, lopás és egyéb bűnök elkövetésében az elsőfokú ítéletet súlyosbították: Galambos Lajos 3 év hat hónap börtönbüntetést kapott, a közügyektől pedig 4 évre tiltották el. Emellett több mint 4 millió forintot és további bűnügyi költségeket kell megfizetnie.

A Bors most úgy értesült, hogy a néhai mulatós zenész már a behívót is megkapta: eszerint 2023. február 15-én kell megkezdenie a büntetés letöltését Kecskeméten. A lap az információt Lajcsi egyik ismerősétől szerezte, aki elmondta: úgy tudja, hogy a férfi ügyvédje halasztási kérelmet nyújtott be betegség miatt, de egyáltalán nem biztos, hogy ez átfut a rendszeren az ominózus dátumig.

„Az tény, hogy Lajcsit súlyos fulladásos rohamok kínozzák, amit figyelembe kell vennie a büntetés-végrehajtási bírónak” – összegezte a neve elhallgatását kérő ismerős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top