nlc.hu
Sztárok

Mérai Kata a gyereknevelésről

Mérai Kata: „Sose voltam az a társadalmilag elfogadott, klasszikus anya” – „ridegtartásban” van a színésznő a 15 éves fiával

A színésznő elárulta, hogyan neveli kamasz fiát.

Mérai Kata fia, Bálint már 15 éves. Az Ázsia Expresszben is bizonyító színésznő a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorában többek között a gyereknevelésről is mesélt – írja a Blikk.

Mérai Kata,

A gyereknevelésről vallott Mérai Kata – Fotó: Sajtószoba

„Sose voltam ez a társadalmilag elfogadott, klasszikus anya. Én megmondtam neki, hogy kel a fene föl hajnalban, ha szeretnél, állítsd be az órádat. Én ridegtartásban vagyok a gyerekkel” – vallotta be Mérai Kata, hozzátéve: a „rideg tartás”  ellenére is nagyon jó a kapcsolatuk.

„Szerintem nagyon jó kapcsolatban vagyunk, ez egy tök egészséges viszony, ami köztünk van” – árulta el az 50 éves színésznő, aki úgy véli, hagyni kell a fiát minél hamarabb leválni. „Baromira élvezem azt, amikor ellenkezik velem. Az jut eszembe, hogy jaj, de jó, már a személyisége kezd kialakulni” – jegyezte meg.

Elmondása szerint amikor terelgetni igyekszik a fia életét, akkor soha nem az van, hogy az asztalra csap, és pozícióból megmond valamit, hanem megpróbálja megbeszélni Bálinttal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top