nlc.hu
Sztárok

Mérai Kata az egyetemről

Mérai Kata az egyetemről: „Nekem ez egyfajta menekülés lesz a mindennapok verklijéből”

Több helyre is jelentkezett, mindenhova felvették.

Mérai Kata a nyáron jelentette be, idén szeptemberben megkezdi egyetemi tanulmányait. A Barátok közt egykori sztárjának komoly álmai vannak, amikért szeretne megküzdeni

Mérai Kata

Fotó: Schumy Csaba

Az 51 éves színésznő semmit sem bízott a véletlenre, mivel több helyre és nyolc különböző szakra jelentkezett, ezért biztos, ami biztos alapon újra érettségizett matematikából, magyarból és történelemből is. Végül mindenhova felvették, ő pedig a kommunikáció szakot választotta. Most örömmel mesélte a Story magazinnak, miért jó számára, hogy újra egyetemista. 

„Szerettem volna olyat tanulni, ami kapcsolódik hozzám – mondta Kata, majd hozzátette, nem nappali, hanem levelező szakon tanul majd, ami kevesebb iskolai jelenlétet igényel. – Azért annyira nem vagyok mazochista, hogy olyan képzésen tanuljak, ahol mindennap ott kell lenni. A levelezőt azonban be tudom illeszteni az életembe. Bevallom, nekem ez egyfajta menekülés lesz a mindennapok verklijéből.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top