nlc.hu
Sztárok

Hírességek az iskolában

Vissza az iskolapadba – Sztárok, akik újra vágynak a tanulásra

A következő magyar hírességek közül páran úgy döntöttek, hogy nem elég az eddig megszerzett tudás, és újra felvételiznek az egyetemre vagy elvégeznek valamilyen képzést.

Mérai Kata

Ahogy korábban megírtuk, a Barátok közt egykori színésznője szeptembertől államilag finanszírozott képzésre fog járni. Az 51 éves Kata a Dunaújvárosi Egyetem kommunikáció- és médiatudomány alapszakára nyert felvételt, levelező képzésre.

Mérai Kata

Mérai Kata (Fotó: Trenka Attila)

Varga Izabella

Egy életen át érdemes tanulni és fejlődni – vallja Varga Izabella. A színésznő, aki április negyedikén ünnepelte 50. születésnapját, az elmúlt években andragógia szakra járt, ami a felnőttképzés tudományát jelenti, később le is diplomázott belőle.

„Számomra az első számú szempont az életben, hogy elégedett és boldog legyek, így mindent megteszek azért, hogy ez ötven-, hatvan-, hetvenéves koromban vagy később is így legyen. Önmagunk fejlesztése, továbbképzése segíthet abban, hogy ez sikerüljön. Ez az iskola havonta négy napot vett el az életemből, azt gondolom, ennyi időt megérdemel bárki, hogy magára fordítsa” – nyilatkozta korábban a híresség.

Varga Izabellával és Ábrahám Edittel búcsúzunk a Barátok közttől

Varga Izabella (Fotó: RTL Magyarország)

Kucsera Gábor

Az egykori sportoló 2021. decemberében jelentette be, hogy asztalosnak áll, még műhelyt is bérelt, annyira megtetszett neki a szakma. 

„Akkor kezdődjön egy új fejezet. Vissza az iskolapadba. Azt hiszem, kalandos éveknek nézek elébe” – írta akkor az Instagram-oldalán.

„Szoktam poénkodni azzal, hogy fát korábban akkor láttam, amikor elúszott mellettem a Dunán. Egy asztalos barátommal beszéltünk sokat a szakmáról, és úgy alakult, hogy volt lehetőségem gépeket venni és műhelyt bérelni, így belevágtam. Idén augusztus óta csak ezzel foglalkozom, szerencsére öt remek szakember vesz körül, akik tanítanak” – nyilatkozta Kucsera, akinek akkor tetszett meg jobban is a szakma, mikor otthon felújította a családi bútorokat.

Kucsera Gábor

Kucsera Gábor (Fotó: Nagy Zoltán)

Puskás-Dallos Bogi

A most Celebrandiban feltűnő kismama 2022-ben jelentette be, hogy egy hároméves kurzusba kezdett bele.

„Elindultam egy önismereti úton, és a 3 éves tanulási folyamat végére érzelmi intelligencia fókuszú személyiségfejlesztő leszek. Szavakba nem tudom önteni, mennyire boldog vagyok, és hálás, hogy erre az útra léptem. Már az első két tanítási nap rendkívül tanulságos volt”írta akkor Bogi.

Puskás-Dallos Bogi

Puskás-Dallos Bogi (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top