nlc.hu
Sztárok

50 éves lett Varga Iza

50 éves lett Varga Iza, aki akár egy húszast is letagadhatna

Kiváló formában van a színésznő!

Varga Izát a Barátok közt Szilágyi Nórájaként ismerte meg az ország, de azóta számos műsorban és sorozatban feltűnt. Legutóbb a Szelfi Egyetem című rövidfilmben alakított tanárnőt, emellett pedig készül a diplomamunkája, de azért egy rövid poszt erejéig megemlékezett az 50. születésnapjáról.

Félúton a 100-hoz. Ha elérem, nyert ügyem van… 100 fölött már kevesen halnak meg

– írta Instagram-bejegyzésében a színésznő. Ahogy említettük a cikk elején, Varga Iza nemrég egy, a közösségi média árnyoldalait bemutató filmben játszott, amiről korábban így beszélt.

„A social média árnyhatásait legtöbbször a követők szemszögéből szokás megvitatni. Örülök, hogy a Szelfi Egyetem a másik oldalról leselkedő veszélyeket is vizsgálja, amelyek a (gyakran kiskorú) influenszereket érintik. Bár a legtöbbjük magabiztosnak és kiforrottnak látszik, nincsenek tisztában azzal, hogy a közönségük elvárásainak való megfelelés mekkora teherré válhat számukra, ami hosszú távon óriási frusztrációval és stresszel jár. Kockázatos intimitásuk és magánéletük nyilvánosságra hozatala is, ahogy a több követő megszerzésének azonnali előnyére való igyekezet a hosszú távú következmények figyelembevétele nélkül. Beláthatatlanul fájdalmas lehet a szándékosan bántó kommentek, támadások, agresszió és pletykák hatása, miközben hiányzik a személyes, biztonsággal kapcsolatos szabályozás a platformok vagy a hatóságok részéről” – fogalmazott.

Varga Iza

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top