nlc.hu
Aktuális

Mérai Kata újra az iskolapadban

Mérai Kata 51 évesen egyetemre megy: „Folyamatosan képzem magam mindenféle felnőtt-, és továbbképzéseken”

Államilag finanszírozott képzésre fog járni.

Mint Instagram-posztjából kiderül, szeptembertől Mérai Kata egyetemre megy. Az édesanyának vannak még álmai, melyek megvalósulásáért kőkeményen küzd. 

Mérai Kata

Mérai Kata (Fotó: Trenka Attila)

„Szeretném rögtön az elején leszögezni, hogy nem azért osztom meg veletek az amúgy örömömet, hogy dicsérjetek vagy esetleg egyesek kritizáljanak, hanem, hogy motiváljak mindenkit. Igen, téged, aki gondolkozol, hogy van-e még értelme! 51 évesen szerintem kijelenthetem, soha nincs késő” – írta a híresség, aki a fotó alapján a Dunaújvárosi Egyetem kommunikáció- és médiatudomány alapszakára nyert felvételt, levelező képzésre.

„Ugyan az ELTE-n lehúztam 5 félévet, és azóta is folyamatosan képzem magam mindenféle felnőtt-, és továbbképzéseken, de újra vágytam az egyetemre. Tavaly újra érettségiztem (az Ázsia Expressz előtt és után), hogy magasabb pontszámom legyen (magyar, matek, történelem). Idén végre nem csúsztam le a felvételi határidőt, és jelentem FELVETTEK államilag finanszírozott képzésre. El sem hiszem!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top