nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián véleménye Delhusa Gjonról

Zámbó Krisztián alaposan kipakolt Delhusa Gjonról

Beolvasott az énekesnek Hajdú Péter műsorában.

Delhusa Gjon egy hónappal ezelőtt azzal a történettel állt elő, hogy Zámbó Jimmy 22 éve milliókat kért tőle kölcsön. A Király legidősebb fia most azonban kipakolt az albán származású énekesről, a Frizbi TV YouTube-csatornáján a pénteken 19 órától elérhető adás felvételén mesélt édesapja és Delhusa nem éppen felhőtlen kapcsolatáról – írja a Bors.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztiánt felzaklatta, amit Delhusa állított – Fotó: Sajtóklub

Zámbó Krisztián egy igen tanulságos történetről is lerántotta a leplet a Hajdú Péternek adott interjúban, és finoman jelezte, akad még a tarsolyában olyasmi, amivel igencsak kellemetlen helyzetbe sodorhatja az énekest.

„Aki ismeri Delhusát, az tudja, hogy nála sóherebb a világon nincs, és nem is volt” – jelentette ki Jimmy fia, aki arról is beszélt, hogy az apja egyik alkalommal nemcsak Delhusa italait és vacsoráját fizette ki, hanem azt az „exkluzív” hölgyet is, akivel aznap este a bárpultnál „jött össze” Delhusa.

Krisztián állítja, ennél meredekebb történetet is tud Delhusáról. „Van énnekem olyan sztorim, amit ha elmondanék, szerintem elég nagy problémába lenne” – mondta sokat sejtetően Zámbó Jimmy fia, aki az interjúban azt is elárulta, hogy 10 év alatt 150 milliót örökölt az apjától, de nem tudott bánni vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top