nlc.hu
Sztárok

Botrány Zámbó Krisztián és Delhusa Gjon között

„Egy hazug ember és még gyáva is” – botrány van kialakulóban Zámbó Krisztián és Delhusa Gjon között

Vajon ki hazudik és ki mond igazat?

Amióta kijött a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozat, A Király, egyre több híresség idézi fel régi emlékeit Jimmyvel. Így tett Pataky Attila is, aki elmesélte, milyen volt, amikor a Király fegyvert fogott a fejéhez. Most Delhusa Gjon emlékezett vissza egy történetre. 

Zámbó Krisztián

Fotó: RTL

Egy nemrég megjelent riportban arról mesélt, hogy a 2000-es év végén szóba került, hogy ő adja ki az énekes további lemezeit saját kiadója neve alatt. Állítása szerint Jimmy decemberben, a halála előtt pár nappal meglátogatta, hogy előleget kérjen a lemezekre. „Rögtön igent mondtam, lementem a széfbe és felhoztam neki. Gyakorlatilag ez már úgy majdnem szilveszterkor volt, és mondtam, mi ilyen sürgős! Azt mondta: Hát új autó, új merdzsó, és amúgy is valami Berninek lakást kell venni. Neki azonnal szüksége van egy nagyobb összegre. Megörültem neki, hogy jó, akkor a Delhusa Records lesz a Jimmynek a következő lemezkiadója” – mesélte Gjon. A Facebookon közzétett videó alá Zámbó Krisztián éles szavakkal kommentelt – szúrta ki a Ripost

Hazug vagy Delhusa!!! És tudod jól, hogy én tudom!!! – írja Jimmy nagyobbik fia, akit a többi kommentelő arra biztatott, hívja fel Delhusát és beszéljék meg a dolgokat, mint kiderült, ezt meg is tette. – Már felhívtam és beszéltem vele!…Egy hazug ember volt és az is marad, és még gyáva is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top