nlc.hu
Sztárok

A farm, ahol élünk szereplői akkor és most

Emlékszel még rájuk? Így festenek 40 évvel később A farm, ahol élünk szereplői

Bár nálunk csak 1998-ban kezdték vetíteni ezt a családi sorozatot, az epizódokat 1974 és 1983 között forgatták, vagyis a képernyőn látható énjükhöz képest legalább négy évtizedet idősödtek a szereplők!
A farm, ahol élünk szereplői egykor és most

A westerm környezetben játszódó A farm, ahol élünk című sorozat főszereplői az Ingalls család tagjai voltak, de mellettük fontos szerep jutott a Walnut Grove nevű falucska többi lakóinak is.

A szülők, Charles és Caroline Ingalls gyerekeikkel, az iskolás Laurával, Maryvel és a 3 év körüli Carrievel éltek takaros házikójukban, ahol a boldogság mellett gyakori vendég volt az aggódás és a szomorúság is. Az 1870-es, 1880-as években játszódó sorozat egyik legmegrázóbb momentuma az volt, amikor Mary Ingalls elveszítette a látását. 

A Walnut Grove-ban élők orra alá sok borsot törtek a gyerekek, legtöbbször a vegyesboltot vezető Oleson-család csemetéi tettek rossz fát a tűzre…

Tudtad, hogy ez a televíziós produkció az igazi Laura Ingalls Wilder regénye alapján íródott? Ha a könyvet nem olvastad, de a sorozatot lelkesen nézted, galériánkat is szeretni fogod!

Az anyuka, Caroline Ingalls
Megnézem
Összes kép (12)

Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top