nlc.hu
Sztárok

Mészáros Árpád Zsolt kedvesének begipszelt lába

Begipszelt lábbal hozta világra gyermekét Mészáros Árpád Zsolt kedvese

Megszületett Mészáros Árpád Zsolt ötödik gyermeke, a pár leírhatatlanul boldog.

Mészáros Árpád Zsolt kedvese jól viseli, hogy nem csak a császármetszéssel járó nehézségekkel kell megküzdenie, de mindezt begipszelt lábbal kell átélnie.

Mészáros Árpád Zsolt és párja elhagyta a kórházat

(Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral)

Az énekesnő terhessége nyolc hónapig mintaszerű volt, de a vége kalandosra sikerült, előjött egy korábbi térdsérülés, így a szülés előtt két héttel gipsz került a lábára, amely még néhány hétig rajta is lesz – írja a Blikk.

“Eleve az már egy csoda volt, hogy Kriszta terhes lett, hiszen korábban azt mondták neki, hogy nem lehet gyereke. Aztán annak is örültünk, hogy minden rendben ment, de rájöttem, sosem mondom azt még egyszer, hogy ezt már fél lábbal is kibírjuk. Elszóltam magam….Kitaláltuk, hogy görgőket szerelünk a babaágyra, hogy azt amolyan járókeretként tudja majd használni, de szerencsére rengeteg emberre számíthatunk akkor is, amikor nekem fellépésem van. Hihetetlen családunk van, a gyerekeim már nagyon várták a testvérüket és mindenben számíthatok rájuk” – mondta az ötszörös apuka, aki párjával pénteken vihették haza kisfiúkat a kórházból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top