nlc.hu
Sztárok
Bíró Ica reménykedik, hogy visszakapja házát

„Már semmim sincsen” – Bíró Ica reméli, hogy visszakapja elárverezett házát

Mindenét elvették és teljesen kifosztották, de Bíró Ica szerint az eljárásban semmi sem volt jogszerű.

Négy éve az egész sajtót bejárta a hír, hogy Bíró Icát kilakoltatták a házából. Az egykori modell svájci frank alapú hitelt vett fel, amelyre a XII. kerületi ingatlanja volt a fedezet. A törlesztőrészletek azonban a háromszorosára emelkedtek, amit már nem tudott fizetni. A házát és a lakását is elárverezték, az ügyben azonban Ica szerint semmi sem volt jogszerű.

Bíró Ica

Bíró Ica (Fotó: Birton Szabolcs)

„Az a szerencsém, hogy már mindenen túl vagyok, már semmim sincsen. Dokumentumokat kértem ki egy új végrehajtótól és a feljelentést megtettük az ügyvédek hatására, hiszen joghatás kiváltására alkalmatlan volt az a dokumentum, ami alapján engem kitettek – kezdte a Reggeliben a Metal Lady. – Ezekről a végrehajtóknak tudniuk kellett, mert kötelességük tudni. Valószínűleg szándékosan, hivatali munkájukkal és hatalmukkal visszaélve, szándékosan megtévesztve hajtották végre az óriási károkat okozó végrehajtást rajtam.”

Ica hozzátette, a rendőrség azt a választ adta, hogy hivatali bűntett gyanúja fennáll, ezért vizsgálatot indítanak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top