nlc.hu
Sztárok

LeBron James leült egy 12 éves rajongója mellé

LeBron James váratlanul leült egy 12 éves rajongója mellé, a kislány reakciója mindent visz

Élete legszebb pillanatának nevezte a kislány, hogy minden idők legnagyobb kosárlabdázója, LeBron James leült mellé.
Lebron James, amint leül egy 12 éves kislány mellé

Bearanyozta egy 12 éves rajongója napját LeBron James kosárlabdázó, a Los Angeles Lakers sztárja, amikor a Golden State Warriors elleni szombati mérkőzésen leült a közönség soraiba.

James egy kisebb lábsérülés miatt nem játszott, ezért utcai ruhában jelent meg a sportcsarnokban, lazán végigsétált az oldalvonal mellett, majd leült egy szabad helyre. Épp egy 12 éves lány mellé, aki a bátyjával figyelte a meccset. Amikor melléült a legendás kosaras, felnézett, a szemei kikerekedtek, és tátva maradt a szája. A reakció mindent visz:

Az ESPN megkérdezte a fiatal szurkolót, és kiderült, hogy a lány három hónappal korábban vett jegyet a meccsre abban a reményben, hogy akkor fogja LeBron James megelőzni Kareem Abdul-Jabbart az NBA pontszerzési örökranglistáján. Végül a rekorddöntésre hamarabb sor került, de a lány egyáltalán nem bánta, hiszen találkozhatott egy legendával.

Nyilván nem vagyok olyan magas, mint ő, így csak a cipőjét láttam. Aztán felnéztem, és megláttam LeBron Jamest, és az járt a fejemben, hogy »ó, istenem, minden idők legnagyobb kosárlabdázója ül mellettem!«. Teljesen kiborultam, csak arra gondoltam, hogy »te jó ég, ez életem legszebb pillanata«

– mondta a 12 éves lány, aki egy közös fotót is mutathat majd, amikor a kivételes találkozásról mesél.

(USA Today)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: Twitter/NBA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top