nlc.hu
Sztárok

Adótartozás miatt került reflektorfénybe Szabó-Kimmel Tamás

NAV-adóslistára került Szabó-Kimmel Tamás

Tízmillió forintot meghaladó tartozást halmozott fel a Mintaapák színésze, ezért került fel a szégyenlistára.
Szabó Kimmel Tamás

Egyéni vállalkozóként került fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal listájára Szabó-Kimmel Tamás, aki a Blikk információi szerint jelenleg szünetelteti vállalkozását.

A lap a sajtósán keresztül próbálta szóra bírni a színészt, ő azonban nem kívánt az üggyel kapcsolatban nyilatkozni. Szabó-Kimmel Tamást a legtöbben a Made in Hungaria című filmből és a TV2 sorozatából, a Mintaapákból ismerhetik, de több mozifilmben és színházi produkcióban is szerepelt.

A Mintaapákból annak idején igen hangosan távozott: 2021-ben a Mintaapák gyártócége több szereplőtől az általuk támasztott irreális feltételek és emberi, illetve magatartásbeli problémák miatt búcsúzott el, köztük volt Szabó-Kimmel Tamás is, akivel kapcsolatban a csatorna  magatartásbeli problémákat emlegetett.

„Sajnos, gyakran nagyon rossz volt a légkör, nehéz volt a közös munka. Többen voltak olyanok, akik nem sokkal a forgatás kezdete után már úgy érezték, némelyikükkel nagyon keserves együtt dolgozni. Nehéz volt megfelelni az elvárásaiknak, és volt olyan köztük, aki ezt gyakorta fel is emlegette. Igazi megpróbáltatássá tették a mindennapokat” – mondta akkoriban egy stábtag.

A távozó szereplők közül Szabó-Kimmel rágalomnak minősítette a stáb panaszait, és közölte, nem reagál a vádakra.

Kép: Profimédia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top