nlc.hu
Sztárok

Hosszú Katinkának üzent Hargitay András

„Mindenkinek tudni kellene, mikor elég” – Hosszú Katinkának üzent Hargitay András

Hargitay András úszólegenda drukkol Hosszú Katinkának, de egyúttal félti is a jelenlegi helyzetben.

Egyre több a bizonytalanság, hogy Hosszú Katinka folytatja-e a versenyzést vagy végleg visszavonul. A háromszoros olimpiai bajnok állítólag nem igazán edz mostanában, és nincs olyan állapotban, hogy a válogatottal készüljön.

A negyedik helyezett Hosszú Katinka a nõi 400 méteres vegyesúszás döntõje után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 25-én

Hosszú Katinka (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

Sokan aggódnak az Iron Ladyért, most Hargitay András olimpiai bronzérmes, többszörös világbajnok úszó beszélt Katinka helyzetéről a Ripostnak. Mint mondta, ő maga is volt hasonló helyzetben: hibázott 1982-ben, mert – ma már tudja, de akkor nem érezte –, nem kellett volna már elindulnia az Európa-bajnokságon. De hajtotta valami, főleg az 1984-es olimpiai részvétel, amiből aztán semmi sem lett, mert a Szovjetunió és a szocialista országok többsége bojkottálta a játékokat.

Tisztelem és nagyon becsülöm őt, de féltem Hosszú Katinkát. Le a kalappal előtte, hogy az életét szentelte az úszásnak, és még mindig nem adja fel, úgy hallottam, készül a versenyzésre. Nos, ezért is féltem. Tudom, ebben a közegben élte az életét, de szerintem mindenkinek tudni kell(ene), mikor elég

– mondta Hargitay András, aki szerint ennyi kihagyást követően nagyon nehéz lesz az út, ha az Iron Lady továbbra is versenyezni szeretne. De drukkol Katinkának, és azért is nagyon szorít neki, hogy a fantasztikusan eredményeivel felépített „szobrát” ne kezdje önkezével lebontani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top