nlc.hu
Sztárok

Hosszú Katinka nem edz a válogatottal

Hosszú Katinka nincs olyan állapotban, hogy a válogatottal készüljön

Vajon mit csinálhat?

Hosszú Katinka az augusztusi esküvője óta szinte teljesen eltűnt, nyilvánosan semmit sem tudni arról, hogy mivel tölti a napjait a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, miközben egyre közelebb van az országos bajnokság, valamint a világbajnokság. A Bors megtudta, a magyar úszóválogatott néhány napja már Thaiföldön készül az előttük álló, kő kemény, megterhelő idényre. A csapattal elutazott Sós Csaba szövetségi kapitány, aki a helyszínről nyilatkozott.

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka (Fotó: Birton Szabolcs)

Három hétre tettük át székhelyünket ide Phuketre. Mindenki itt van, aki olyan állapotba hozta magát az otthon elvégzett munkának köszönhetően, hogy tovább terhelhető – magyarázta a kapitány, aki hozzátette, ő is csak a sajtóból értesült arról, hogy Katinka a napokban kezdett el edzeni egy szentedrei uszodában. – Mivel a többiek már hosszú hetek óta elkezdték az alapozást, itt Thaiföldön már egészen másfajta terhelést kapnak, mint az a versenyző, aki csak most fog bele a munkába. Ez természetesen Katinkára is vonatkozik, aki szerintem ezt maga is tudja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top