nlc.hu
Sztárok

Muri Enikő hisz az angyalokban

Muri Enikő: „Olykor az élet csak pillanatokon múlik, és tényleg olyan, mintha angyalok vigyáznának ránk”

Volt, amikor az életét mentették meg az angyalok.

Muri Enikő a spiritualitásról mesélt a story.hu-nak és arról, ő érzékeny az ilyesmire, éppen ezért több alkalommal is beszélt már asztrológusokkal.

Muri Enikő

Muri Enikő (Fotó: Birton Szabolcs)

Az énekesnő elmondta, figyel az univerzum által küldött jelekre. „Az egy erős jel, ha állandóan piros lámpát kapok. Olyankor tudom, már megint csak rohanok át az életemen, és vissza kell vennem a tempóból, különben baj lesz – mesélte, majd felidézett egy konkrét esetet, amikor úgy érezte, valaki fentről vigyáz rá. – Amikor például egyszer Nyíregyházára indultam volna a szüleimhez, Szabi megkért, hogy mielőtt elindulok, mosogassak el. Nem volt kedvem hozzá, de megtettem. Nem sokkal később az autópályán óriási halálos baleset volt néhány száz méterrel előttem. Ha Szabi nem hív vissza mosogatni, akár én is lehettem volna az egyik ütköző. Olykor az élet csak pillanatokon múlik, és tényleg olyan, mintha angyalok vigyáznának ránk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top