nlc.hu
Sztárok

Azahriah leszólta a Sztárban Sztárt

Azahriah beleállt a Sztárban Sztár zsűrijébe, szerinte nem számít a zenei hozzáértés

Nemcsak az előadókat, a zsűrit is kemény szavakkal illette.

Vasárnap indult a Sztárban Sztár 9. évada, amely több újítás mellett, régi hagyományokkal is visszatért. Több versenyzőnek is olyan sztárok bőrébe kellett bújnia, mely a korábbi években már színpadra került. Például Schoblocher Barbara Kovács Kati bőrébe bújt, Judy Cserháti Zsuzsát alakította, őket pedig Tóth Gabi is leutánozta pár éve. 

Azahriah

Azahriah (Fotó: Schumy Csaba)

Molnár Tibi, azaz Trap kapitány azonban DESH-t alakította, méghozzá a Kukásautó című számát kellett előadnia, amihez a produkció elején valóban a stúdió mögötti kukásautóra pattant fel és szedte össze a szemetet. A zsűri odavolt az előadásért, amiért a nézők lehet, hogy annyira nem, ugyanis a szavazatok végén az utolsók között végzett és az ítészek mentették meg a kieséstől. Azahriah az egyike azoknak, aki nem ájult el sem a produkciótól, sem magától a műsortól, ennek pedig 24 óráig elérhető Instagram-történetében hangot is adott

„Nagyon jól nyomta faszim a Sztárban Sztárban, nem ellene irányul a kiírásom. Vicces látni, hogy megjelenünk full kívülről víziókkal, majd amikor a megélhetésre összpontosult kereskedelmi TV látja, hogy jaj, ezt nézik, erre igény van, már egyből a saját trash szar műsorokba integrálják, ahol a zsűri riszál meg flessel a zenére, mindent megtesz, ami a néző dolga lenne, nem egy zsűrinek. Vagy akkor ne nevezzék zsűrinek a bagázst, csak fanoknak. Nincs szakmai vélemény, nincs innovatív ötlet, alig-alig számít a zenei hozzáértés, csak az, hogy a hype-ot, amit mi hoztunk és pont azért szerettétek meg, mert végre valami olyan, ami nem szalagon gyártott, azt is konzummá és fogyasztóivá zülleszteni” – fogalmazott csípősen a zenész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top