nlc.hu
Sztárok

Élő Adásban injekcióztak Erdélyi Mónika arcába

„Híve vagyok a természetességnek és a plasztikának is” – élő adásban vették kezelésbe Erdélyi Mónikát

A tévés szerint vannak határok.

A természetesség elkötelezett híve Erdélyi Mónika, ezért nem célja 20 évesnek kinézni, viszont fontosnak tartja, hogy tetszen magának a tükörben. Az egykori tévés a Mokka vendégeként mesélt arról, hogyan áll a plasztikai beavatkozásokhoz. 

Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika (Fotó: Schumy Csaba )

„Abszolút és teljes mértékben híve vagyok a természetességnek és a plasztikának is. Ez tudom, hogy furcsán hangzik, de szerintem külön kell választani azokat a kezeléseket, amiket például én kapok, amik tényleg azt szolgálják, hogy szebbek legyünk. Aztán van a túlzásba vitt, amihez én nem már nem járulnék hozzá, vagy nem szeretném” – mondta Mónika, majd hozzátette, az ízléses szépészeti beavatkozásokat nemcsak alkalmazza, hanem őszintén ajánlja másoknak is.

Ezt követően kamerák előtt egy speciális szemkörnyék-revitalizáló kezelést végeztek el rajta, nem tűvel, hanem szilikonkristályokból álló pengék segítségével juttattak be a bőre alá egy különböző aminosavakból, vitaminokból és ásványi anyagokból álló koktélt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top